Gratis poker $8

By | April 10, 2016

De olika spelbolagen brukar vara ganska generösa när det gäller att erbjuda freespins eller pengar till nya casinospelare. På förstasidan av freespinmania så hittar du en lång rad av erbjudande som du som spelare kan ta del av utan att ens göra en insättning.

När det gäller poker har dock bolagen varit betydligt mer restrektiva med att ge pengar innan insättning. Här är det ju betydligt svårare för bolagen att få tillbaka de pengar som de ger ut. Skulle du förlora pengarna så är det ju en annan spelare som till största delen vinner pengarna.

Via oss kan du nu testa poker helt gratis och utan att göra en insättning. 888.com erbjuder alla sina nya spelare $8 innan de gör en insättning. Väljer du att sedan göra en insättning väntar en generös bonus på $400.

På vår pokersida så hittar du fler erbjudanden från de ledande spelbolagen på området. Även om det bara är 888.com som är så generösa att de ger pengar innan insättning så erbjuder de flesta bolagen freerolls. Freerolls är turneringar som inte kostar något att vara med i men som betalar ut vinster i riktiga pengar.

För några år sedan spelade nästan varenda svensk poker på nätet. Nu har mediebruset dämpats något och man hör inte lika mycket. Antal svenska spelare har gått ner i Sverige även om det fortfarande är över 100.000 svenskar som aktivt spelar poker online. Det positiva för de som fortfarande spelar är att det nu finns nya länder där pokern boomar och alla tror de kan försörja sig som pokerproffs. Loggar du in på en pokerklient nu hittar du mängder av spelare från Sydamerika och från fd. Sovjet. Dessa spelare har betydligt mer i plånboken än vad de har pokerkunskaper. Det finns alltså fortfarande pengar att göra på poker på nätet.