Jackpot City Bingo

Jackpot City Bingo är en elegant online bingo sajt som verkar vara riktad mot yngre änden av skalan, med både modern design och avslappnad men artigt språk att ge sig själv en “fräsch och funky” känsla. Webbplatsens maskot är Bella, en tecknad kvinna som ser anmärkningsvärt lik en modern version av Betty Boop.

Insättningsbonus hos Jackpot City bingo

Att registrera sig för ett nytt Jackpot City Bingo-konto är lätt. Allt du behöver göra är att klicka på Gå med nu länken på hemsidan och ange din personliga information (namn, adress, e-postadress, etc.) i popup-fönstret som visas. Hela processen tar bara en minut eller två, och när du är klar kan du logga in och börja spela. Eftersom sajten drivs av Microgaming kräver Jackpot City Bingo inte en nedladdning av någon programvara utan det öppnas ett fönster i webbläsaren för att visa spelmiljö.

Jackpot City Bingo skärmdump

Jackpot City Bingo har både 75 och 90 bollars bingo, och betalar priser till den första spelaren att göra en rad, två rader och en kåk för 90 boll och liknar de fem linjer vinnarna i 75 bollars bingo. Spel sker dag och natt ungefär var sjätte minut. Förutom den vanliga priser finns progressiva jackpots att skjuta under Jackpot City Bingo.

Spelfönstret kan utökas för att fylla skärmen, vilket ger en mer engagerande upplevelse. Biljetter presenteras på den högra halvan av skärmen med chattfönstret till vänster. En siffror styrelse, tillsammans med konto och spelinformation, visas högst upp på skärmen. Designen är enkel, smart och effektivt.

Nummer kallas mycket professionellt, men du har möjlighet att stänga av ringer om du vill. Andra alternativ kan du ändra formen på din målarkludd (trollstav eller hammare, någon?) Samt färg och stil Daub mönstret.

Förutom den huvudsakliga bingo spel du kan också spela ett antal minispel, t.ex. spelautomater eller roulette. Dessa är alla snyggt fram och några av dem har stora jackpottar på egen hand, så du kommer aldrig att lida brist på vare sig underhållning eller möjlighet att vinna dig en anständig summa pengar.

Sammantaget är Jackpot City Bingo en mycket trevlig sajt. Det är ännu inte så full av spelare som några av de mer etablerade bingorummen. Det beror dock på att den är relativt ny på scenen efter en förändring från Virtue Fusion bingo programvara som erbjuds av Microgaming. Inom den närmaste framtiden tror vi dock att denna webbplats kommer att bli en riktigt välbesökt bingowebbplats. Under tiden är det färre spelare under lågtrafik och det ger dig en bättre chans att landa en av deras läckra jackpots!

Spela hos Jackpot City bingo