Online Poker

För några år sedan spelade nästan varenda svensk poker på nätet. Nu har mediebruset dämpats något och man hör inte lika mycket. Antal svenska spelare har gått ner i Sverige även om det fortfarande är över 100.000 svenskar som aktivt spelar poker online. Det positiva för de som fortfarande spelar är att det nu finns nya länder där pokern boomar och alla tror de kan försörja sig som pokerproffs. Loggar du in på en pokerklient nu hittar du mängder av spelare från Sydamerika och från fd. Sovjet. Dessa spelare har betydligt mer i plånboken än vad de har pokerkunskaper. Det finns alltså fortfarande pengar att göra på poker på nätet.

Vi har valt ut fyra samarbetspartners när det gäller poker och sett till att ha ett så bra erbjudande på det bästa rummet i varje större pokernätverk. Går du med i vår Facebook grupp så kommer du dessutom att kunna få exklusiva erbjudanden om freerolls.

888.com

PokerStars har tidigare varit den dominerande aktören när det gäller online poker. De har dock inte utvecklat sig och tappar nu marknadsandelar. Framförallt är det 888.com som tar dessa med sin innovativa mjukvara och generösa erbjudanden. Som ny spelare hos 888.com får du $88 innan du gör din första insättning. Du kan helt riskfritt testa att spela poker och vinna riktiga pengar.

 

Spela poker hos PokerStars

PokerStars hade tidigare världens bästa mjukvara, men nu har konkurrenter som 888.com kommit ifatt och förbi.

Betsafe

Betsafe är ett bra alternativ då de erbjuder spel på två olika pokernätverk och du kan snabbt flytta pengarna mellan nätverken. De erbjuder spel på både microgamings nätverk (Poker Black) och på Ongamenätverket (Poker Red). Du får redan från start riktigt bra villkor och slipper själv förhandla fram rakeback deals.

Poker Red: $2500 i startbonus och upp till 40% Cash Back
Poker Black: €1000 i startbonus och upp till 30% Rakeback