Scarface slot

Scarface slot finns hos: Betsson, Betsafe, ComeOn, Unibet och MrGreen
Utvecklare: NetEnt

Även NetEnt har på senare tid börjat utveckla spelmaskiner där man tagit temat från en känd film. Scarface slot är definitivt en av de mer lyckade maskinerna med filmtema. Det känns som att NetEnt verkligen lagt ner lite tid för att göra maskinens funktioner och bonusspel speciella. Det är inte bara en ”vanlig” maskin man gett ett coolt namn.

Scarface slot

Scarface har 20 rader och minsta insats är 1c per rad eller 0.20€ om väljer att spela alla rader. Maxinsatsen är €100 per spinn hos de flesta bolagen. Får man in en bra kombination när man satsar den summan kan man räkna med storslam i pengapåsen.

Spelmaskinen har det NetEnt kallar Stacked Wild symboler som gör att ett helt hjul kan täckas av wild symboler som ersätter alla andra symboler. Skulle hela hjul 3 täckas så startar dessutom ”Nudge Spins” där wild symbolerna finns kvar under ytterligare spin. Chansen att får in vinnande kombinationer ökar då dramatiskt.

En hel Stacked wild på hjul 4 ger 15 free spins och under dessa free spins så betalar maskinen 3x den vanliga vinsten. Skulle du ha turen att få en stacked wild till på hjul 4 under dessa spins så vinner du 15 ytterligare spins. Har du tur kan du helt enkelt fastna i denna freespins funktion ganska länge och bara luta dig tillbaka och håva in degen.

Skulle stacked wild täcka hela hjul 5 så kommer du in i bonusspelet som går ut på att skjuta ner så många skurkar som möjligt innan de når fram till en. Varje skurk döljer en summa du vinner när du skjutit ner skurken.
Du har således tre chanser på varje snurr att komma in i någon funktion. När vi testade spelet så betalade freespins funktionen bäst, men även ”nudge spins” och bonusspelet levererar bra med pengar till kassan.

Spela Scarface slot

Scarface slot är ett av de spelen har högst nöjesvärde på marknaden i dag och ett billigt sätt att testa spelet är att registrera ett konto på ComeOn via våra länkar. ComeOn har en riktigt bra startbonus på 400% på första insättningen. Sätter du in 100 SEK får du 500 SEK att spela för.