Starburst slot

Utvecklare: NetEnt

Starburst slot finns hos: Betsson, Betsafe, Unibet, MrGreen och ComeOn

NetEnt lanserar ett par nya spel varje månad fast det är få av de nya spelen som lyckas bli lika populära som Starburst slot som lanserades redan 2011. Fram tills lanseringen av Starburst fungerade de flesta spelmaskiner på samma sätt. Det handlade om att få tre scatter symboler för att få frispel och det fanns symboler som var vilda på de flesta maskiner.

Starburst slot

Starburst introducerade en hel del nya funktioner. Det man märker först är att man vinner från bägge hållen. De flesta andra maskiner som finns på marknaden betalar ut vinst på kombinationer från vänster till höger, men Starburst betalar även om man får symboler i rad från höger till vänster.

NetEnt introducerade också sk ”Expanding wild” symboler. Får du en stjärna på ngn av raderna 2,3 eller 4 så expanderar denna så att hela hjulet blir en ”vilt”. Du vinner då även freespins som återaktiveras om det kommer ytterligare en stjärna på skärmen. Lyckas man komma in i detta freespins spel så är Starburst en av marknadens absolut bästa maskiner vad det gäller utbetalning.

NetEnt har senare lanserat flera nya spelmaskiner med liknande funktioner som Starburst och även Microgaming har förstått att det spelarna uppskattar variation och har släppt ett par nya spel som bygger på expanderade wild symboler (exempelvis Hitman).

Det är intressant att se hur snabbt online spelen har utvecklat spelmaskinerna. Går man på Casino Cosmopol så känns maskinerna som finns där väldigt omoderna då de ligger flera år efter i utvecklingen jämfört med det som man kan hitta online.

Spela Starburst slot

Du har nu möjlighet att testa Starburst slot helt gratis då MrGreen ger dig 10 freespins utan att du behöver sätta in pengar. Väljer du att sedan sätta in en slant får du 90 freespins till och 100% bonus. Ett annat alternativ om du vet att du skall göra en insättning är ComeOn.com. ComeOn erbjuder via oss en 400% bonus upp till 500 SEK. Sätter du in 100 SEK får du således 500 SEK att spela för.