The Dark Knight slot

The Dark Knight slot finns hos: Betsafe, Gaming Club, RoxyPalace och ComeOn
Utvecklare: Microgaming

The Dark Knight slot är en maskin som tagit sitt tema från Batman filmen med samma namn. Grafiken är grym och ingår i Microgamings Cinematic serie där man tidigare även släppt ett spel med Sagan om Ringen tema. Microgaming har dessutom köpt rättigheterna till flera andra filmer så vi kan nog vänta oss att se fler spelmaskiner i Cinematic serien.

The Dark knight slot

Det finns mängder av olika innovativa funktioner och bonusar i spelet. Det du troligtvis kommer se först är de fria symbolerna i form av Batman symboler (se hjul 3 och 4 på bilden). Dessa kommer som du kan se tre i rad vilket gör att effekten av dom blir större än vanligt. Har du riktig tur så täcks hela spelskärmen av dessa symboler och du kan då räkna med en riktigt fet utbetalning.

Maskinen har 243 rader, vilket innebär att alla möjliga rader från vänster till höger är aktiva. Det spelar således inte roll var på hjulet en symbol hamnar. Har du minst tre av samma på hjul 1-3 så har du vunnit.

Tre eller fler scattersymboler ger dig 15 free spins där alla vinster dubblas. Har du tur kan du vinna riktigt fina summor under dessa free spins.

En annan trevlig funktion är det slumpmässiga uppdykandet av antingen Batman eller Joker. De dyker slumpmässigt upp efter en del snurr och gör hela hjul till fria hjul.

En annan slumpmässig bonus du kan komma in i är den där du har chansen att vinna en av de progressiva jackpottarna. Det finns hela fyra olika jackpottar som går under namnen Mini, Minor, Major och Mega. Megajackpotten är precis som det låter den största och ligger på minst 1 miljon kronor.

Spela The Dark Knight slot

Vill du testa The Dark Knight så kan du via oss få 100 SEK helt gratis hos Roxy Palace Casino Dessa pengar kan du få utan att göra en insättning. Skulle du sen vilja göra en insättning så har Roxy Palace en mycket generös startbonus.