Twin Spin slot

Twin Spin slot tillhör den nya generation av spelmaskiner som NetEnt började skapa efter succén med Starburst. Just nu får du 25 free spins helt utan krav på insättning när du startar ett konto på ComeOn via våra länkar. Det finns med andra ord ingen anledning att inte testa att spela Twin Spin.

Det fanns en tid när i princip alla spelmaskiner online skulle innehålla olika bonusspel och det kändes i princip som ett krav för att spelet skulle vara framgångsrikt. När Starburst kom och snabbt klev upp som den mest spelade maskinen så innebar det en ny generation av spelmaskiner. Det finns inga bonusspel, men det finns istället andra actionladdade funktioner som triggar spelaren och som kan ge extra stora vinster.

Twin Spin free spins

I TwinSpin är denna funktion att minst två av maskinens två hjul kommer att få exakt samma resultat. Har du som spelare tur så kan detta utökas så att 3, 4 eller alla 5 hjul blir twins och får exakt samma resultat. Detta händer oftare än vad man kan tro. Med en teoretisk återbetalning på över 96% är Twin Spin en av de maskiner där du som spelare har störst chans att gå med vinst.

Om du har riktigt mycket tur så innebär twin-funktionen att samtliga 15 symbolplatser fylls med samma symbol. Den summa pengar du vinner då kommer göra dig brutalt erotiskt attraktiv för det motsatta könet.

Twin Spin Free spins

ComeOn erbjuder dig 25 free spins utan krav på insättning, men du hittar även TwinSpin hos Betsson, Betsafe, MrGreen och 888.

Hämta dina 25 free spins!